Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası
10 Ocak 2019

Eskişehir Şehir Hastanemizde Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasının önemine vurgu yapmak ve personeller arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla  kurumlarda çalışan görme engelli sağlık personelleriyle sabah kahvaltısı programı düzenlendi.
Bu programa İl Sağlık Müdürümüz Doç.Dr. Uğur BİLGE İl Sağlık Müdürlüğü Başkan ve Başkan Yardımcıları, Yunusemre Devlet Hastanesi ,Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi ,112 Acil Hizmetler Başhekimleri ve Hastane Başhekimimiz Uzm.Dr.Yaşar BİLDİRİCİ’nin kahvaltıda görme engelli  vatandaşlarımızın ve kurumlarda görev yapan görme engelli personellerin yanında olduklarını ifade ederek tüm görme engelli personellerin haftalarını tebrik ettiler.
Kendilerine gösterilen ilgiden ötürü oldukça mutlu olan görme engelli sağlık çalışanları, sabah kahvaltısı progamından dolayı İl Sağlık Müdürüne ve Hastane Yönetimine teşekkür ettiler.

• bb1.jpg
  • bb14.jpg