T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ESKİŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ

YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA BAŞVURUSU HAKKINDA DUYURU Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2019

YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA BAŞVURUSU HAKKINDA DUYURU

Eskişehir Şehir Hastanesi tarafından 24 Eylül 2019 – 05 Kasım 2019  tarihleri arasında Yoğun bakım Hemşireliği Sertifika Eğitim Programı düzenlenecek olup, eğitimin başvuru süresi 08 Temmuz 2019 – 19 Temmuz 2019  tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar;

https://khgmsaglikbakimdb.saglik.gov.tr/TR,34301/sertifikali-egitim-programi-basvurulari.htmlduyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak aşağıda yer alan mail adresine gönderebilir.

Program Sorumlusu: Hemş.Yeliz TEMEL

Tel: 0 (222) 611 4000

Dahili: 60246 - 13074

e-posta: dilek.sayik@saglik.gov.tr

Başvuru için gerekli belgeler:

- Başvuru Formu (onaylı)

- Nüfus cüzdanı fotokopisi

- Yoğun bakımda çalışmış/çalışıyor olduğunu belirten görev belgesi

- Hemşire, Ebe (Hemşire yetkisi almış) ve Sağlık Memuru olduğunu belirten diploma fotokopisi

(Eğitim Birimine elden veya yukarıda belirtilen mail adresi ile başvuru yapılabilir.)