AMELİYATHANE HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU
03 Eylül 2019

AMELİYATHANE HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI

BAŞVURU DUYURUSU

Eskişehir Şehir Hastanesi tarafından, 31 Ekim – 29 Kasım 2019 tarihleri arasında "Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" düzenlenecektir. Eğitim başvuruları 20 Ağustos – 03 Eylül 2019 tarihleri arasında kabul edilecek olup başvuru için program sorumlusuna ait iletişim bilgileri aşağıda sunulmuştur.

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar;

https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2F duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak ve gerekli belgeler ile aşağıda yer alan mail adresine gönderebilir.

Program Sorumlusu: Hemşire Cemile UĞUR VOLKAN

Tel:  (0222) 611 4000 / 60246 – 13075

Mail:sengul.tatoglu@saglik.gov.tr

Başvuru için gerekli belgeler:

- Başvuru Formu (imzalı/onaylı)

- Nüfus cüzdanı fotokopisi

- Ameliyathanede çalışmış olduğu tarihleri belirten görev belgesi.

- Ameliyathanede çalıştırılması planlanan personel ise, görev yaptığı hastanenin bu personeli ameliyathanede çalıştırmayı planladığını belirten yazısı.

- Hemşire, Ebe (Hemşire yetkisi almış) ve Sağlık Memuru olduğunu belirten diploma fotokopisi