YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI
31 Aralık 2019

YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMINA BAŞVURULARI HAKKINDA

Eskişehir Şehir Hastanesi tarafından 24 Şubat 2020 - 03 Nisan 2020  tarihleri arasında Yoğun bakım Hemşireliği Sertifika Eğitim Programı düzenlenecek olup, eğitimin başvuru süresi 13 Ocak 2020 - 24 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Program Sorumlusu: Hemşire Yeliz TEMEL

Tel: 0 (222) 611 4000

Dahili: 60246 - 13074

e-posta: dilek.sayik@saglik.gov.tr

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar;

Başvurularını EKİP uygulaması üzerinden yapmalıdır. Başvuru yapmak isteyen katılımcılar https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2F duyuru ekindeki “Başvuru Formunu” doldurarak başvuru yapıp, çıktısını Hastane Başhekim ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ne onaylattıktan sonra aşağıda belirtilen belgelerle birlikte, program sorumlusuna e-mail olarak göndermelidir (mailin ulaşıp ulaşmadığını teyit ediniz).

Başvuru için gerekli belgeler:

Bu sertifika programına yoğun bakımda çalışan veya çalıştırılması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir.

- Başvuru Formu (onaylı)

- Nüfus cüzdanı fotokopisi

- Yoğun bakımda çalıştığı tarih aralığını belirten resmi görev belgesi

- Hemşire, Ebe (Hemşire yetkisi almış) ve Sağlık Memuru olduğunu belirten diploma fotokopisi

- Hemşire Yetki Belgesi (Ebeler için)

Programa Özel Sağlık Kurum ve Kuruluşları ile Vakıf Üniversite Hastanelerinden Başvuru Yapan Personellerin Kursiyer Olarak Seçilmeleri Halinde;

Sertifikalı Eğitim Programı Ücretini: Eskişehir Şehir Hastanesi hesabı Halk Bankası              Iban No: TR10 0001 2009 3480 0044 0000 06 yatırılmalıdır.

Sertifika Belge Bedelini: Eskişehir Defterdarlık Muhasebe hesabı Ziraat Bankası                             Iban No: TR69 0001 0001 1700 0010 0054 23 yatırılmalıdır.

2 dekont belgesi kurs başlangıç gününde Eskişehir Şehir Hastanesi’ne teslim edilmelidir.