HASTANEMİZ NÖROMÜSKÜLER MERKEZİNE ANLAMLI ZİYARET
06 Şubat 2020

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde faaliyetlerine devam eden Nöromusküler Hastalıklar Merkezi Duchenne Kas Hastalığı ile Mücadele Derneği tarafından ziyaret edildi. Hasta ve hasta yakınları ile dernek üyelerinden oluşan 14 kişilik ekip öncelikle Başhekim Uzm. Dr. Yaşar Bildirici'yi ziyaret etti. Şehrimize ve ülkemize yararlı olacak bir merkez olması dilekleri paylaşıldıktan sonra 2 Hasta Uzm. Dr. Sevgi Yemenicioğlu ve Uzm. Dr. Ayşe EKİM tarafından muayene edildi. Ziyaretçilere Başhekim Yrd. Uzm. Dr. Ali Uncu ve Fizyoterapist Emine Kolbay Aşıcı tarafından merkez gezdirildi ve bilgiler verildi. Ziyaretten ve muayeneden memnuniyetle ayrılan Duchenne Kas Hastalığı ile Mücadele Derneği ve ekibi hastalara böylesi bir merkezde hizmet verilmesinin sevindirici olduğunu dile getirdiler.

• nöromusküler_4_06022020.jpeg
  • nöromusküler_2_06022020.jpeg