ESKİŞEHİR AK PARTİ İL BAŞKANI AV. ZİHNİ ÇALIŞKAN’DAN SOSYAL MARKETE ZİYARET
04 Haziran 2020

ESKİŞEHİR AK PARTİ İL BAŞKANI AV. ZİHNİ ÇALIŞKAN’DAN SOSYAL MARKETE ZİYARET
Eskişehir Şehir Hastanesi olarak yaklaşık 1.5 yıl önce açtığımız ‘Sosyal Market’ ile 500 ihtiyaç sahiplerine Ücretsiz malzeme temini yaptık. Tüm bu süreçte ihtiyaç sahibi hastalarımızın tedavi gördükleri süre zarfında ilgili hekim ya da hemşire tarafından sosyal hizmet uzmanlarımıza iletilmesinden sonra yapılan değerlendirmelerle düşük gelirli hastalara ihtiyaç duydukları pijama, iç çamaşırı ve terlik gibi ürünler ücretsiz olarak temin edilirken, marketin ihtiyaçları ise gönüllü kişi veya kurumlar tarafından karşılandı. Şehir hastaneleri arasında Eskişehir Şehir Hastanesinde Türkiye’de ilk defa ihtiyaç sahibi olan hastalara yönelik açılan ‘Sosyal Market’i ziyaret eden AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı olarak hastanemiz sosyal marketin ihtiyaçlarına yönelik destekte bulundu.
Hastanemiz Sosyal Marketin ziyaretinde AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni ÇALIŞKAN Türkiye’de bir ilki başaran ekibe tebriklerini iletti,  ‘’Tüketen değil paylaşan toplum amaçlı projenin yürütülmesinde gayret gösteren Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Yaşar Bildirici ve ekibine teşekkür ediyorum’’ dedi.
 Cumhurbaşkanımızın ‘Biz bize yeteriz’ söyleminin en güzel örneklerinin sergilendiği raflardaki malzemelerden birçok ihtiyaç sahibinin faydalandığını söyleyen Başhekim Uzm. Dr. Yaşar BİLDİRİCİ , ziyaretleri için Av. Zihni ÇALIŞKAN’a teşekkürlerini iletti.

• ziyaret_04062020_1.jpeg
  • ziyaret_04062020_2.jpeg