ESKİŞEHİR’DEKİ KAMU HASTANELERİ YENİ NORMALLEŞME ADIMLARIYLA BİRLİKTE TÜM BRANŞLARDA HASTA MUAYENELERİ BAŞLADI.
17 Haziran 2020

1 Haziran'dan itibaren hastanelerde uygulanan salgın tedbirlerinin planlanmasının ardından Eskişehir Şehir Hastanemiz yeni normalleşme adımlarıyla birlikte tüm branşlarda hasta muayeneleri başladı. Eskişehir İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Uğur Bilge, Eskişehir Şehir Hastanemize yaptığı ziyarette, Sağlık Bakanlığınca 1 Haziran'da çıkartılan Hastanelerde Normalleşme Dönüş Planı çerçevesinde alınan önlem ve uygulamaları yaptığı ziyarette yerinde inceleyerek Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Yaşar Bildirici den bilgiler aldı.

Burada hasta ve hasta yakınlarıyla yaptığı sohbette, hastanedeki yeni normalleşme uygulamaları hakkında bilgiler aktaran Müdür Bilge Bilge1 Haziran itibariyle hastanelerde alınan tedbirler doğrusunda, polikliniklerde hasta bakılmaya başlandığını belirterek; muayeneye gelen hastaların muhakkak sosyal mesafe kuralı ile maske kullanımına dikkat etmelerini isteyerek, doğru maske kullanımı, sosyal mesafeye uyulması ve kişisel hijyenin bu dönemde Yeni Korona virüs Hastalığı (COVID-19)la mücadelede en önemli unsurlar olduğuna değinerek, tedbiri elden bırakmamanın eski normal hayatımıza geçişi hızlandıracağını vurguladı.

• muayene_17062020_1.jpeg
  • muayene_17062020_3.jpeg