HASTANEMİZ KALP MERKEZİ KVC KLİNİĞİNDEN BAŞARILI OPERASYON
13 Temmuz 2020

Hastanemiz normalleşme sürecinde Eskişehir'in üst düzey sağlık hizmeti ihtiyacına tedbirlere azami dikkat göstererek karşılık vermektedir. Aort anevrizmaları hayati risk oluşturan ve farkedilmesi güç balonlaşmalardır. Hastanemiz KVC kliniğinden Uzm. Dr. İbrahim Çağrı KAYA ve deneyimli ekibinin endovasküler aort tamiri operasyonu başarı ile sonuçlanmıştır. Hastanemiz kalp ve damar cerrahisi kliniğinde aort anevrizmalarının kapalı yöntemle tedavisi son teknolojiyle donatılmış anjiografi ünitemizde yapılmaktadır. Bununla birlikte; Karotis arter hastalığı ( şah damarı darlığı/tıkanıklığı) felç ya da beyin fonksiyonlarının kaybı ile seyreden inmenin en sık sebeplerindendir. Bu tıkanıklık için çözümlerden en önemlisi olan karotis endartetektomi ameliyatı hastanemiz kalp ve damar cerrahisi kliniği bünyesinde başarı ile yapılmaktadır.

• kvc__13072020_1.jpg
  • kvc__13072020_2.jpg