PERİNATOLOJİ POLİKLİNİĞİ VE PERİNATOLOJİ SERVİSİ UYGULAMALARI
16 Ocak 2020

Uzm. Dr. İlknur DEMİR KARAKILIÇ

04.07.1972 Sakarya doğumluyum. Üniversite sınavından sonra Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi ne girdim. Daha sonra tıpta uzmanlık için Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın hastalıkları ve doğum ana bilim dalı tamamladım. Yandal uzmanlığımı Sakarya üniversitesi Perinatoloji kliniğinde tamamladım. Şuan Eskişehir Şehir Hastanesi Perinatoloji kliniğinde görev yapmaktayım.

Eskisehir Şehir Hastanesinde; gebelikte görülen hipertansiyon ve diyabet hastalarının takip ve tedavisinin düzenlenmesi, annenin mevcut hastalıklarına eşlik eden gebeliklerin takip edilmesi, çoğul gebelikler, gelişme geriliği, polihidramniyos ve oligohidramniyos bulunan hastaların takip ve tedavisi, erken doğum tanı tedavi ve yönetimi, tekrarlayan gebelik kayıpları, ileri düzey ultrasonografik taramalar, fetomaternal Doppler ultrasonografi, koryon villus örneklemesi, amniyosentez işlemlerini de gerceklestirebilmekteyiz.