ACİL BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI
21 Ocak 2020

ACİL BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI

BAŞVURU DUYURUSU

Eskişehir Şehir Hastanesi tarafından,  12 Mart 2020 – 22 Nisan 2020 tarihleri arasında "Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" düzenlenecektir. Eğitim başvuruları 29 Ocak 2020 – 12 Şubat 2020 tarihleri arasında kabul edilecek olup başvuru için program sorumlusuna ait iletişim bilgileri aşağıda sunulmuştur.

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar;

https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2Fduyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak ve gerekli belgeler ile aşağıda yer alan mail adresine gönderebilir.

Program Sorumlusu: İlkay CAN

Tel:  (0222) 611 4000 / 60246 – 13075-13074

Eğitim Hemşiresi: Şengül TATOĞLU

Mail: sengul.tatoglu@saglik.gov.tr

Başvuru şartları/gerekli belgeler:

Bu sertifikalı eğitim programına çocuk ve erişkin acil servislerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir.

- Başvuru Formu (onaylı)

- Nüfus cüzdanı fotokopisi

- Çocuk ve erişkin acil serviste çalıştığı tarih aralığını belirten resmi görev belgesi

- Hemşire, Ebe (Hemşire yetkisi almış) ve Sağlık Memuru olduğunu belirten diploma fotokopisi

- Hemşire Yetki Belgesi (Ebeler için)

-Çocuk ve erişkin acil serviste çalıştırılması planlanan personel ise, görev yaptığı hastanenin bu personeli acil serviste çalıştırmayı planladığını belirten yazısı.

Programa Özel Sağlık Kurum ve Kuruluşları ile Vakıf Üniversite Hastanelerinden Başvuru Yapan Personellerin Kursiyer Olarak Seçilmeleri Halinde;

Sertifikalı Eğitim Programı Ücretini: Eskişehir Şehir Hastanesi hesabı Halk Bankası              Iban No: TR10 0001 2009 3480 0044 0000 06 yatırılmalıdır.

Sertifika Belge Bedelini: Eskişehir Defterdarlık Muhasebe hesabı Ziraat Bankası                             Iban No: TR69 0001 0001 1700 0010 0054 23 yatırılmalıdır.

2 dekont belgesi kurs başlangıç gününde Eskişehir Şehir Hastanesi’ne teslim edilmelidir.