NORMALLEŞME SÜRECİNDE EKSİKSİZ SAĞLIK HİZMETİ
29 Mayıs 2020

Eskişehir Şehir Hastanesi olarak Covid-19 ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanlığımız tarafından açıklanan normalleşme ve bu süreçte alınacak tedbir ile uygulamalar kapsamında işleyiş düzenlemesi yapılacaktır. Bu düzenlemeye göre hastanemiz kademeli olarak normalleşme sürecine geçecektir. Hastanemiz bundan sonraki süreçte Covid-19 öncesi dönemde olduğu gibi Eskişehir halkına eksiksiz ve kaliteli sağlık hizmetini sunmak için çalışacaktır. Hali hazırda aktif ameliyat, endoskopi, anjiyografi gibi özellikli hizmetlerin devam ettiği hastanemizde 1 Haziran 2020 itibariyle, hasta ve çalışan sağlığını riske atmayacak ölçüde, tam kapasite; poliklinik, servis, ameliyathane ve özellikli işlemlerde sağlık hizmetini eksiksiz sağlayacaktır.
Bu durumda hastalarımızı ve çalışanlarımızın sağlığını korumak ve maruziyeti azaltmak adına
POLİKLİNİK İŞLEYİŞİ 2 VARDİYA ÜZERİNDEN DEVAM EDECEKTİR.
ALO 182- MHRS RANDEVULARI
1. VARDİYA 08:30-15:00
2 .VARDİYA 15:00-22:00

ARASINDA PLANLANMIŞ OLUP VATANDAŞLARIMIZ MÜMKÜN OLDUĞUNCA MHRS-RANDEVUSU İLE HASTANEMİZE BAŞVURMALARINI ÖNERMEKTEYİZ.
Hastanenin kalanında olduğu gibi poliklinik ve destek alanlarımızda da Kalite/Destek birimimizin çalışmalarıyla Sosyal Mesafe alanları oluşturulmuştur. Böylece bulaş riski en aza indirilmeye çalışılacaktır. Hastanemize maskesiz gelmemeniz önerilmektedir. Her blok girişindeki triaj alanlarımızda ‘Covid-19 Şüpheli Vaka’ sorgu ve muayeneleri devam edecek olup gerekli durumlarda hastalarımız Covid-19 Poliklinik alanına yönlendirilecektir. Triaj alanına başvuran maskesiz hastalarımıza maske verilebilecektir.
Covid-19 süresinde çalışan ve çalışmaya devam edecek olan başta hastanemiz sağlık çalışanları olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına emekleri için teşekkür ederiz. Bundan sonra da Eskişehir Şehir Hastanesi olarak sadece Covid-19 hastaları için değil Eskişehir’in tüm sağlık hizmeti ihtiyacını karşılamak adına gayret göstermeye devam edeceğiz.

• normallesme_29052020_1.jpeg
  • normallesme_29052020_2.jpeg