HASTANEMİZDE TEMEL İSTATİSTİK VE BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR EĞİTİMİ DÜZENLENDİ
07 Temmuz 2020

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğümüzün Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi ile yapmış olduğu işbirliği çerçevesinde 06.07.2020 tarihinde hastanemiz kapsamında düzenlenen " Temel İstatistik Ve  Bilimsel Araştırmalar" toplantısı hastanemiz konferans salonunda gerçekleşti.
Toplantı hastanemizin Eğitim Araştırma sürecinde hekimlerimizin yapacağı bilimsel araştırmalar ve istatistikler hakkında Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyoistatistik Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Dr. Muzaffer BİLGİN tarafından eğitim verildi. Bu programı düzenleyen İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Uğur BİLGE' ye ve Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyoistatistik Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Dr. Muzaffer BİLGİN'e eğitimleri için Hastanemiz adına teşekkür ederiz.

• istatistik_07072020_1.jpeg
  • istatistik_07072020_2.jpeg