HASTANEMİZ BEYİN CERRAHİ KLİNİĞİ TARAFINDAN OPERASYONA ALINAN İKİ SAĞLIK TURİSTİ HASTA TABURCU OLDU
02 Ekim 2020

Eskişehir Şehir Hastanemiz Beyin Cerrahisi kliniği tarafından operasyona alınan iki sağlık turizmi hastası taburcu oldu. Hastanenin sağlık turizmi birimine başvuran 51 ve 47 yaşındaki iki hasta, bel ve bacak ağrıları nedeniyle Op. Dr. Murat Baloğlu tarafından muayene edildi. Ameliyat kararı alınan hastalardan 51 yaşındaki hastada eski omurga kırıklarına bağlı bel omurunda düzleşme, 47 yaşında hastada ise bel omurunda kayma ve disk hastalığı saptandı. Her iki hastaya da stabilizasyon ve düzeltme cerrahileri uygulanırken, yaklaşık 6 saat sonra ayağa kalkan hastalar taburcu edildi. Op. Dr. Murat Baloğlu ‘’Ameliyat öncesi, sırasında ve sonrasında emeği geçen tüm hekimlere, hemşirelere ve hekim dışı sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Bunun gibi operasyonlar hastanemizin dünya çapında bilinirliğini arttırmaktadır’’ şeklinde belirtti.

• sağlık truzmi.jpeg