BAŞHEKİM YAŞAR BİLDİRİCİ VE SAĞLIK HİZMETLERİ MÜDÜRÜ AYLA PEKİN'DEN PERSONELİMİZE ÇAĞRI
14 Ocak 2021

Eskişehir Şehir Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Ayla PEKİN ‘‘ Tüm ülkede olduğu gibi hastanemizde de covid-19 aşılama süreci bugün itibariyle sağlık personeli arkadaşlarımızın yoğun katılımlarıyla başladı. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde pandemi sürecini aşı ile yeneceğimizi düşünüyorum. Sağlık personeli ve tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum’’ dedi.
Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yaşar BİLDİRİCİ konuşmasında ‘‘ 14 Ocak sağlık çalışanları ve ülkemiz için özel bir gün, devletimizin inaresiyle bir aşı kampanyası başlatılıyor ve bu aşı kampanyasında bugüne kadar pandeminin 1 yılına yaklaşırken, bu süreçte başarıyla, eşiyle çocuğuyla evlatlarıyla hiçbir amaç menfaat gözetmeksizin fedakarlıkla çalışan sağlık personelinin aşı bayramıdır diyebiliriz. Hepimiz için hayırlı olsun. Bundan sonraki süreçte Türkiye Cumhuriyeti Devletinin vatandaşlarını aşılayacaktır. Eskişehir Şehir Hastanesi ortalama 40-50’ye kadar genişleyebilen aşı poliklinik hizmeti vermesini hedefliyoruz ve bize aşı için müracaat sayısı arttıkça bizde proaktif olarak poliklinik sayılarımızı arttıracağız. Şuanda 08:00 – 17:00 arası 21 aşı poliklinik odasıyla hizmet veriyoruz. Bu hizmet 17:00’da bitmeyecek gece 24:00’a kadar devam edecektir.
Ayni zamanda şunuda belirtmek istiyorum Sağlık personeli aşılanacak ilk grup olduğunu unutmamalı gereğini şimdi yapmalıdır. Eğer aşısını şimdi yaptırmaz ve ikinci doz için randevusunu almazsa öncelik hakkını kaybederek alt sıralarda yer almak zorunda kalacaktır''dedi

• aşı2_14012021_1.jpeg
  • aşı2_14012021_2.jpeg