YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI
11 Nisan 2023

YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMINA BAŞVURULARI HAKKINDA

Eskişehir Şehir Hastanesi tarafından 20.02.2023 - 31.03.2023 tarihleri arasında "Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" düzenlenecektir. Eğitim başvuruları  02.01.2023-13.01.2023 tarihleri arasında kabul edilecek olup başvuru için program sorumlusuna ait iletişim bilgileri aşağıda sunulmuştur.

Program Sorumlusu: Hemşire ESRA BİLEN

Tel: 0 (222) 611 4000

Dahili: 13075- 13074

e-posta: meral.burma@saglik.gov.tr

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar;

Başvurularını EKİP uygulaması üzerinden yapmalıdır. Başvuru yapmak isteyen katılımcılar https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2F duyuru ekindeki “Başvuru Formunu” doldurarak başvuru yapıp, çıktısını Hastane Başhekim ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ne onaylattıktan sonra aşağıda belirtilen belgelerle birlikte, program sorumlusuna e-mail olarak göndermelidir (mailiniz ulaştığında tarafınıza mail ile dönüş yapılacaktır).

Başvuru için Gerekli Belgeler

Bu sertifika programına yoğun bakımda çalışan veya çalıştırılması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir.

• Başvuru Formu (Hastane Başhekim ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü tarafından onaylı)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi (arkalı önlü)
  • Yoğun Bakımda çalıştığı tarih aralığını belirten resmi görev belgesi
  • Yoğun Bakımda çalışmıyor ise çalıştırılması planlandığına dair hastane yönetimi tarafından eğitim merkezine hitaben yazılmış resmi yazı
  • Hemşire, Ebe (Hemşire yetkisi almış) ve Sağlık Memuru olduğunu belirten diploma fotokopisi (arkalı önlü)
  • Hemşire Yetki Belgesi (Ebeler için)

Programa Özel Sağlık Kurum ve Kuruluşları ile Vakıf Üniversite Hastanelerinden Başvuru Yapan Personellerin Kursiyer Olarak Seçilmeleri Halinde;

Sertifikalı Eğitim Programı Ücretini: Eskişehir Şehir Hastanesi hesabı Halk Bankası                    Iban No: TR10 0001 2009 3480 0044 0000 06 yatırılmalıdır.

Sertifika Belge Bedelini: Eskişehir Defterdarlık Muhasebe hesabı Ziraat Bankası                             Iban No: TR69 0001 0001 1700 0010 0054 23 yatırılmalıdır.

2 dekont belgesi kurs başlangıç gününde Eskişehir Şehir Hastanesi’ne teslim edilmelidir.