ESKİŞEHİR ŞEHİR HASTANEMİZDE TIBBİ SEKRETERLER GÜNÜ KUTLANDI
03 Aralık 2023

sekretelr.png

29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü sebebiyle hastanemiz fuaye alanında İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Yaşar BİLDİRİCİ, Hastanemiz Başhekim Vekili Doç. Dr. Mustafa SUNGUR ve yönetiminin katılımıyla gerçekleşti.

Hastanemiz Başhekim Vekili Doç. Dr. Mustafa SUNGUR açılış konuşmalarında;

"Sizler, sağlık hizmetlerinin temelini oluşturan değerli çalışanlarsınız. Her zaman yanımızda olduğunuz ve desteğinizi verdiğiniz için teşekkür ederiz" dedi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Yaşar BİLDİRİCİ konuşmalarında;

Sağlık hizmetlerinin vazgeçilmez birer unsurları olup hizmet almak için gelen vatandaşlarımızın ilk muhatap olduğu ve hizmetin işleyişinde başlangıçtan sonlanmasın süreçlerinin her kademesinde görev yapan tüm tıbbi sekreterlerimizin  özveriyle çalışmalarından dolayı teşekkür ettiğini dile getirerek tüm sekreterlerimizin Tıbbi Sekreterler Gününü kutladı.

Program pasta kesimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

• IMG_8027.jpeg
  • IMG_8013.jpeg