3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ KAHVALTI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
04 Aralık 2023

1

3 Aralık Engelliler günü nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltı programında engelli çalışanlar bir araya geldi.

Eskişehir Şehir Hastanemiz personel yemekhanesinde düzenlenen kahvaltı programına, Eskişehir İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici, ile hastane idarecileri ve engelli sağlık personelleri katıldı.

Programda konuşan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirci, “Engelliler Günü nedeniyle Eskişehir Şehir Hastanesinin güzel ve ferah ortamında, kurumda görev yapan siz değerli çalışanlarımızla kahvaltı programıyla bir araya gelmiş olmaktan mutluluk duyuyorum.

Engelli personel ve sağlık kuruluşlarımızdan yararlanan vatandaşlarımızı engelsiz hastane, engelli dostu hastane ile ilgili verilen hizmetlerin daha kapı girişlerinden başlayıp işlemlerinin devam ettiği tüm birim ve katları kapsadığını belirtti.

Engelli sağlık personellerine teşekkür ederek “Bizler bir gün değil her gün yanınızdayız, her zaman kapılarımız sizlere açık” dedi.

1