YANIK MERKEZİMİZE ÇOCUK ODASI AÇILIŞIYLA BİR YENİLİK DAHA EKLENDİ
15 Ocak 2024

2018 yılında Şehir Hastanemizin açılışı ile birlikte hizmete giren Yanık Merkezi 2 uzman doktor 17 hemşiresiyle hizmet vermektedir. Yanık Merkezimizde 6 adet tek kişilik oda, 2 adet yataklı çocuk odası ve 4 yataklı yoğun bakım yatağı ile toplam 12 yataktan oluşmaktadır. Kendi bünyesinde ameliyathanesi ve poliklinik hizmeti sunan yanık merkezi hizmete girdiği günden itibaren 1683 ameliyat ve 25300 poliklinik
hastası ile Eskişehirde bölgenin tek yanık tedavi merkezi olarak hizmet vermektedir. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici ve Hastanemiz Başhekim Vekili Doç. Dr. Mustafa Sungur ve yönetimi ile birlikte çocuk misafirlerimize psikolojik açıdan destek olması için hastanemiz yönetimi ve yanık merkezi çalışanları ile birlikte hazırlanan çocuk odası açılışı gerçekleştirildi. Açılışta İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici böyle önemli bir merkezde önemli bir projeye destek olan hastane yönetimi ve yanık merkezi çalışanları adına teşekkür belgesi takdim etti. Ayrıca hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.