DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE VATANDAŞLARIMIZI ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
28 Şubat 2024

Hastanemiz konferans salonunda 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden sağlık çalışanları ve vatandaşlarımızı anma programı gerçekleştirildi.

Programa İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici, Hastanemiz Başhekim Vekili Doç. Dr. Mustafa Sungur ve sağlık çalışanlarımızın katıldığı programa saygı duruşu ile başlanıldı. Programda Hastanemiz Başhekim Vekili Doç. Dr. Mustafa Sungur yaptığı sunumla tüm hayatını kaybedenleri rahmet ve minnetle yâd ediyoruz dedi.

6 Şubat Depreminde bölgede olan iki hekimimizde konuşmalarında oradaki zorlu süreci ve hayatını kaybedenleri depremin 1. yılında anarak bir daha böyle acıların yaşanmaması temennisinde bulundular.

Program Depremin 1. yılı sebebiyle hazırlanan kısa bir video izlenmesi ile sona erdi.

Fotoğraflar;