8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ESKİŞEHİR ŞEHİR HASTANEMİZDE DÜZENLENEN KAHVALTI PROGRAMI İLE KUTLANDI.
08 Mart 2024

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Eskişehir Şehir Hastanemizde düzenlenen kahvaltı programı ile kutlandı.

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Hastanemiz yemekhanesinde düzenlenen etkinliğe, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Yaşar Bildirici, Hastanelerimizde çalışan kadın yöneticilerimiz ve sağlık çalışanlarımız katıldı.

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Yaşar Bildirici, kadın yönetici arkadaşlarımızın ve hastanelerde görev yapan tüm kadın sağlık çalışanların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü tüm içtenliği ile kutladığını söyledi.

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Yaşar Bildirici, kahvaltı programında tüm kadın çalışanlarımıza çiçek takdiminde bulundu. Çiçek takdiminin ardından toplu fotoğraf çektirildi.