HASTANEMİZDE 14 MART TIP BAYRAMI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
15 Mart 2024

Eskişehir Şehir Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa; Eskişehir Vali Yardımcımız Oğuz Şenlik Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Kamu Hastaneleri Başkanı Serkan Ceyhan, Hastanemiz Başhekim Vekili Fatih Alper Ayyıldız ve Sağlık İdarecileri, sağlık çalışanları katıldı.
Programa saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Törende Eskişehir Hastanemiz Başhekim Vekili Fatih Alper Ayyıldız, Kamu Hastaneleri Başkanı Serkan Ceyhan, katılımcılara hitap ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar.
Hastanemizde 35 hizmet yılını tamamlamış ve emekli olan hekimlerimize plaket takdimi yapıldı. Anadolu üniversitesi Arya grubu tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi. Dinletisi sonrasında Başhekim Vekili Fatih Alper Ayyıldız tarafından gruba hediye takdim edildi. Program toplu fotoğraf çekimi akabinde sona erdi.

Fotoğraflar;