TÜSKA (TÜRKİYE SAĞLIK HİZMETLERİ KALİTE VE AKREDİTASYON ENSTİTÜSÜ)
27 Mart 2024

Eskişehir Şehir Hastanesi, TÜSKA (Türkiye Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Enstitüsü) akreditasyon başvurusu 2 Ocak 2024 tarihinde yapılmış, öz değerlendirme raporu 2 Şubat 2024 tarihinde yüklenmiştir. Hastanemiz akreditasyon hazırlıkları kapsamında doktor, hemşire ve tıbbi sekreter başta olmak üzere tüm personellere kalite birimi tarafından yüz yüze eğitimler verilmiş ve yerinde ziyaretler yapılmıştır. 26.03.2024 tarihinde, Eskişehir Şehir Hastanesi konferans salonunda İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Yaşar BİLDİRİCİ tarafından tüm birim sorumlu hekim ve hemşirelerine bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Yaşar BİLDİRİCİ’nin de katılımı ile saha ziyaretleri devam edecektir.

Fotoğraflar;