ESKİŞEHİR KİTAP FUARI'NDA BÜYÜK BİR HEYECANLA YERİMİZİ ALDIK!
29 Nisan 2024

📚 Eskişehir Kitap Fuarı'nda büyük bir heyecanla yerimizi aldık! Eskişehir Şehir Hastanesi olarak sağlıklı yaşam ve kişisel dönüşüm konularında önemli mesajlar vermeye geldik. Obezite Merkezimizle, sadece kilo vermekle kalmayıp sağlıklı ve kalıcı bir yaşam tarzı benimsemeye yönelik destek sunuyoruz. Standımızda, ziyaretçilere kalıcı ve sağlıklı kilo verme yöntemleri hakkında bilgilendirici eğitimler verdik ve broşürlerimizle destek olduk.

Ayrıca, organ bağışı konusunda toplumsal farkındalık yaratmak adına standımıza başvuran herkesi bilgilendirdik ve organ bağışlarını aldık. Topluma organ bağışıyla ilgili bilgi vermek ve destek olmak bizim için önemli bir misyon.

Geriatri Atölyesi projemizle, yaşlılarımıza yönelik sunduğumuz sağlık hizmetlerini ve taramaları anlattık. Yaşlı bireylerimizin aktif, üretken ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine destek olmak için broşürlerimizi ve başvuru bilgilerini paylaştık.

Sağlıklı yaş alma merkezimizi tanıtarak, 80 yaş üzeri bireylerimizin aktif, üretken ve sağlıklı yaşam sürmelerine destek olmak amacıyla açılan merkezimizin önemini vurguladık. Bilgilendirici eğitimlerimizle ziyaretçilerimize sağlık konusunda destek olmaya devam ettik ve broşürlerimizi dağıttık.

Hastanemizdeki Getat merkezimizi tanıtarak, tamamlayıcı ve destekleyici tedavilerde medikal ozon uygulamalarının faydalarını anlattık. Sağlık hizmetlerimizle ilgili detaylı bilgi almak için standımızı ziyaret etmeyi unutmayın! 💪📢

Fotoğraflar;