FARMAKOMEKANİK TROMBEKTOMİ(İLAÇLI PIHTI ERİTİCİ SİSTEM)
21 Mayıs 2019

Eskişehir Şehir Hastanemizde dünyada toplardamar tıkanıklığı tedavisinde en etkili yöntem olan Farmakomekanik Trombektomi (ilaçlı pıhtı eritici sistem) başarılı bir şekilde uygulanmaktadır.

Bacağınızda Aniden başlayan Şişlik ve Ağrı şikayetini Hafife alma... Hemen Hastaneye başvur. Çünkü Toplar Damar tıkanıklığınız  olabilir.

57 yaşındaki hastamızın aniden başlayan bacak ağrısı ve şişliği olması üzerine, kalp ve damar Cerrahisine başvuruyor, Yapılan muayene ve tetkikler neticesinde Toplardamar tıkanıklığı tespit edilen hastamıza operasyon Uzm. Dr. Abbas Heval Demirkol tarafından  lokal anestezi altında anjıo laboratuarında damarın içine iğne ile girilerek, tıkalı bölgeye tel ( katater) gönderilerek işlem başarılı bir şekilde yapıldı. Hastamız Sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.