ESKİŞEHİR ŞEHİR HASTANEMİZ FİZİK TEDAVİ ÜNİTESİNDE KARDİYOPULMONER REHABİLİTASYON HİZMETİ VERİLMEYE BAŞLAMIŞTIR
25 Haziran 2019

Eskişehir Şehir Hastanemiz Fizik Tedavi Ünitesinde Kardiyopulmoner Rehabilitasyon Hizmeti Verilmeye Başlamıştır.
  Bu tedavi ile kardiyolojik ve solunumsal rahatsızlığı olan hastalarımızın kalp ve akciğer kapasitelerinin artırılması amaçlanmaktadır. Özellikle Koah ve koroner by-pass cerrahisi geçirmiş ve fiziki durumu  rehabilitasyon almaya elverişli kişilerde yapılmaktadır. Öncelikle hastanın Göğüs Hastalıkları veya Kardiyoloji  uzmanları tarafından rehabilitasyon programına alınmasının uygun olup olmadığının değerlendirilmesi gerekmektedir. Uygun görülen  hastalar Fizik  Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı gözetiminde tedaviye başlamaktadır.