ESKİŞEHİR HALK SOKAĞI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
19 Eylül 2019

3 - 9 Eylül 2019 tarihlerinde  saat: 10.00 – 19.00  arası yapılacak olan etkinliklerin ilk gününde düzenlenen törene Eskişehir Vali Yardımcımız Arslan Avşarbey, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Uğur Bilge, Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimimiz Uzm. Dr. Yaşar Bildirici ve diğer hastanelerin başhekimleri ve sağlık personelleri katıldı.
Halk Sağlığı Sokağı etkinliğinde birey ve toplumun sağlığı ile ilgili farkındalık oluşturmak sağlığın korunması ve geliştirilmesinin sağlanması amaçlanmaktadır. Eskişehir Şehir Hastanemiz etkinlikler kapsamında Gebe Okulu tanıtımı ve faaliyetleri , Diyabet Okulu tanıtımı ve faaliyetleri, Obezite Merkezi tanıtımı ve faaliyetleri hakkında halkımıza bilgilendirme yapılmaktadır.
Ayrıca etkinlikler kapsamında Şehir Hastanesi olarak vatandaşlarımıza Solunum Fonksiyon Testi (SFT) uygulaması hizmetimizde verilmektedir.

• hs1.jpg
  • hs10.jpg