ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖR'ÜNDEN HASTANEMİZE ZİYARET
23 Eylül 2019

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ve beraberindeki heyet, Eskişehir Şehir Hastanemizi ziyaret etti. Hastanemiz ziyaretinde Rektör Çomaklı’ya, Üniversite yönetimi ve akademisyenler de eşlik etti.
Ziyarette Eskişehir İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Uğur Bilge, Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya Eskişehir Şehir Hastanemizin son teknoloji cihazlarla donatıldığını, 1081 yatak kapasiteli olduğunu, modern konsepti ve konforuyla 333 bin metrekare kapalı alana sahip olduğunu, acil hasta nakilleri için helikopter pistinin yer aldığını, 254 poliklinik odasının bulunduğunu ve yanık merkezi dahil 156 yoğun bakım yatağı, 37 ameliyathane, 40 fizik tedavi ve rehabilitasyon yatağı sahip olduğunu aktararak, Eskişehir Şehir Hastanesinin bölgede önemli bir sağlık merkezi olduğunu belirtti.
Hastanedeki özellikli birimlerle birlikte palyatif bölümünde tedavileri devam etmekte olan hastaları da ziyaret eden Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Hastane Başhekimimiz Uzm. Dr. Yaşar Bildirici’den hastalar hakkında bilgiler aldı. Hastane Başhekimimiz Uzm. Dr. Yaşar Bildirici, Rektör Çomaklı’ya "Palyatif bakımın, hastayı rahatlatacak, yaşam kalitesini en yüksek düzeyde tutacak tedavi şekli olduğu belirtti.
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ziyaret esnasında hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.
Hastanemizde yapılan toplantıya Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Şafak Ertan Çomaklı, ilgili fakülte dekanları, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Uğur Bilge, Hastane Başhekimimiz Uzm. Dr. Yaşar Bildirici ve hastane yöneticileri katıldı. Toplantıda kurumlar arasında yapılabilecek işbirliği konuları konuşuldu.
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Anadolu Üniversitesi olarak Şehir Hastanesi ve İl sağlık Müdürlüğü ile yapılacak her türlü işbirliğine destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

• rektör 8.jpg
  • rektö 1.jpg