HASTANEMİZDE AKUT KORONER SENDROM EĞİTİMİ DÜZENLENDİ
25 Eylül 2019

İl Sağlık Müdürlüğümüz  ve Eskişehir Şehir Hastanemizin ev sahipliğinde  Türkiye Acil Tıp Derneği tarafından acil  servis hekimlerine yönelik “Akut Koroner Sendromların Yönetimi Eğitimi” düzenlendi.

Eskişehir Şehir Hastanemiz Konferans  salonunda gerçekleşen   Eskişehir ve Bilecik İlindeki kamu ve özel hastanelerin acil  servislerinde görev yapan hekimlerin  katıldığı eğitimde ,Akut Koroner Sendromlarda Risk Sınıflamaları, Akut Koroner Sendrom’da EKG, ST Segment Elevasyonunun Ayırıcı Tanıları, Akut Koroner Sendromda Kullanılan İlaçlar, Akut Koroner Sendromda Reperfüzyon Dışı ve Reperfüzyon Tedavileri konu başlıklarını kapsayan eğitimler, Dokuz Eylül Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Ersin Aksay, Kocaeli Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Serkan Yılmaz, İzmir Medikalpark Hastanesi Acil Servisi’nden Doç. Dr. Cem Ertan, Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Acil Tıp Kliniği’nden Uzm. Dr. Sinem Avcı, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği’nden Uzm. Dr. Derya Abuşka ve Müdürlüğümüz  Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı’ndan Uzm. Dr. Mustafa Emin Çanakçı  tarafından katılımcılara aktarıldı.
 Eğitim toplantısı akabinde , Eskişehir Şehir Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Fatih Alper Ayyıldız  eşliğinde   Hastanemizi inceleyen acil  servis hekimleri eğitim ve ev sahipliği için Eskişehir Şehir Hastanemiz Başhekimliği ile Sağlık Müdürlüğümüze teşekkür ettiler.

• aks2.jpg
  • aks3.jpg