ESKİŞEHİR ŞEHİR HASTANEMİZE “DAMLA PROJESİ” GÖNÜLLÜLERİNDEN ZİYARET
27 Eylül 2019

Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen  damla projesi gönüllü üyeleri hastanemize ziyarette bulundular. Ülkemizin her bölgesinden 45 katılımcının bulunduğu peoje üyeleri Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Anıl Uçan ve Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürümüz Galip Özsarı tarafından karşılanıp  Hastanemiz ziyaretinde eşlik ettiler. Ziyaret esnasında Hastanemiz hakkında bilgi verilip, yataklı servislerinden palyatif servisimizde yatmakta olan hastalarada ziyarette bulunan proje gönüllülerimiz hastalarımıza projeye ait rozetler hediye ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Hastanemizden ve verilen hizmetlerden memnun kalan Damla Proje Gönüllü üyeleri Hastanemiz yönetimine teşekkür ettiler.

• damla1.jpg
  • damla10.jpg