KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM YANDAL UZMANLARIMIZ
16 Ocak 2020

JİNEKOLOJİK-ONKOLOJİ POLİKLİNİĞİ VE UYGULAMALARI

Dr. Yağmur MİNARECİ

Eskişehir Şehir Hastanesinde; ileri evre over (yumurtalık) - periton kanseri dahil, endometrium (rahim), serviks (rahim ağzı) ve vulva kanseri ameliyatlarını gerçekleştirebiliyoruz. Bunun yanında hepsi laparoskopik (kapalı) yöntem ile yapılmak üzere derin infiltratif endometriozis cerrahisi, sakrokolpopeksi (rahim sarkması onarımı), myomektomi ve diğer zor jinekolojik vakaları yapacak teknik donanım ve ekipmana sahibiz.
Ayrıca kolposkopi ve kolposkopi eşliğinde biyopsi işlemlerini de gerçekleştirmekteyiz.

PERİNATOLOJİ POLİKLİNİĞİ VE PERİNATOLOJİ SERVİSİ UYGULAMALARI

Dr. İlknur DEMİR KARAKILIÇ

Eskisehir Şehir Hastanesinde; gebelikte görülen hipertansiyon ve diyabet hastalarının takip ve tedavisinin düzenlenmesi, annenin mevcut hastalıklarına eşlik eden gebeliklerin takip edilmesi, çoğul gebelikler, gelişme geriliği, polihidramniyos ve oligohidramniyos bulunan hastaların takip ve tedavisi, erken doğum tanı tedavi ve yönetimi, tekrarlayan gebelik kayıpları, ileri düzey ultrasonografik taramalar, fetomaternal Doppler ultrasonografi, koryon villus örneklemesi, amniyosentez işlemlerini de gerceklestirebilmekteyiz.

• yagmur_minareci_16012020.jpg
  • ilknu_demir_karakilic_16012020.jpg