ESKİŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ'NİN TIP DERGİSİ İLK SAYISINI YAYINLADI
03 Kasım 2020

Ekim 2020 itibariyle yayın hayatına başlayan, Eskişehir Şehir Hastanesi’nin bilimsel yayın organı olan Eskişehir Tıp Dergisi’nin ilk sayısı yayınlandı. Bilim dünyasına şekil vermeyi amaçlayan dergimiz ilk sayısında COVID-19’un solunum sistemi dışındaki bilinmeyen etkilerini irdeleyen derlemeler içermektedir. Bu yayınlar haricinde değişik olgu sunumlarını de içeren dergimiz yılda 3 kez yayınlanmaya devam edecektir.

Dergimiz bağımsız, önyargısız, çift kör hakemlik ilkelerine uyarak yayın yapmaktadır. Uluslararası düzeyde nitelikli ve özgün klinik, deneysel ve temel araştırmaları, derlemeleri, olgu sunumlarını, editoryel yorumları ve editöre mektupları yayınlamayı amaçlayan dergimiz yayın kabulüne devam etmektedir.

• dergi_03112020_kapak.jpg