YENİDOĞAN YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI KURSİYER KAYITLARI BAŞLADI
03 Ağustos 2021

YENİDOĞAN YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI

BAŞVURU DUYURUSU

Eskişehir Şehir Hastanesi tarafından, 20 Eylül - 22 Ekim 2021 tarihleri arasında Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenecektir.

Eğitim başvuruları 09 Ağustos 2021 - 20 Ağustos 2021 tarihleri arasında kabul edilecek olup başvuru için program sorumlusuna ait iletişim bilgileri aşağıda sunulmuştur.

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar;

https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2F duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak ve gerekli belgeler ile aşağıda yer alan mail adresine gönderilmelidir.

Program Sorumlusu: Özlem MUMCU

Eğitim Hemşiresi: Meral BURMA

Mail: meral.burma@saglik.gov.tr

Tel: (0222) 611 40 00 /13074 - 60246

Başvuru için gerekli belgeler:

Bu sertifika programına Yenidoğan yoğun bakım ünitelerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan (belgelendirilmesi kaydıyla) hemşire, ebe (hemşirelik yetkisi almış) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) katılabilir.

- Başvuru Formu (onaylı)

- Nüfus cüzdanı fotokopisi

- Yenidoğan yoğun bakım ünitelerinde çalıştığı tarih aralığını belirten resmi görev belgesi (çalıştırılması planlanıyor ise; bu ifadeleri içeren kurum üstyazısı)

- Hemşire, Ebe (Hemşire yetkisi almış) ve Sağlık Memuru olduğunu belirten diploma fotokopisi

- Hemşire Yetki Belgesi (Ebeler için)

Programa Özel Sağlık Kurum ve Kuruluşları ile Vakıf Üniversite Hastanelerinden Başvuru Yapan Personellerin Kursiyer Olarak Seçilmeleri Halinde;

Sertifikalı Eğitim Programı Ücretini: Eskişehir Şehir Hastanesi hesabı Halk Bankası              Iban No: TR10 0001 2009 3480 0044 0000 06 yatırılmalıdır.

Sertifika Belge Bedelini: Eskişehir Defterdarlık Muhasebe hesabı Ziraat Bankası                             Iban No: TR69 0001 0001 1700 0010 0054 23 yatırılmalıdır.

2 dekont belgesi kurs başlangıç gününde Eskişehir Şehir Hastanesi’ne teslim edilmelidir.

KHGM Duyurusu İçin Tıklayınız.