ESKİŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ OMURGA GÜNLERİ
23 Aralık 2021

26 Kasım 2021 tarihinde Eskişehir Şehir Hastanesi Omurga günleri adı altında düzenlenen toplantıya Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Arslantaş, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesinden Beyin ve Sinir Cerrahisinden Prof.Dr.Ali Fahir Özer, İstanbul Memorial Hastanesinden Prof.Dr.Onur Yaman ve aynı hastaneden Doç. Dr.Salim Şentürk,  Gaziantep Sanko Hastanesinden Dr. Öğretim Üyesi Erdal Yayla ile Eskişehir ve Çevre illerden birçok beyin cerrahisi uzmanı hekimin katılımıyla düzenlenmiştir. Toplantı öncesi İl sağlık müdürümüz Prof. Dr. Uğur Bilge ve Başhekimimiz Uzm. Dr. Yaşar Bildirici tarafından hastanemizin tanıtımı yapılan heyet ardından toplantı salonuna geçti. Hastanemizde açılan Skolyoz ve Deformite polikliniği sorumlu hekimi Op.Dr.Murat Baloğlu moderatörlüğünde düzenlenen ve her ay farklı bir konunun tartışılıp canlı ameliyat izleminin yapılacağı toplantıların bu ayki bölümünde Van ilimizden gelen 15 yaşındaki bir hastamızın Konjenital skolyoz düzeltme ameliyatı başarı ile gerçekleştirilmiş ve daha sonra toplantıda Erişkin Deformitede stabilizasyon ve Dinamik stabilizasyon konuları tartışılmıştır.Katılımcıların ilgi ile izlediği toplantının Ocak ayı konusu Tüp rehberli Sinir Serbestleştirme ve Endoskopik Disk Cerrahisi konuları olarak planlanmıştır.

• omurga_03122021_1.jpeg
  • omurga_03122021_2.jpeg