GERONTOLOG CEYLAN IŞIK GERİATRİ MERKEZİNDE HİZMET VERMEYE BAŞLAMIŞTIR.
14 Mayıs 2024

Eskişehir Şehir Hastanesi;
Gerontologlar, yaşlılık sürecindeki bireylerin sağlığını korumak, yaşlılıkla birlikte ortaya çıkan sorunlara çözüm bulmak ve yaşlı hastalara daha iyi bir yaşam kalitesi sunmak için uzmanlaşmış sağlık profesyonelleridir.
Hastanemizdeki gerontologlarımız Kübra Uyanıker ve Ceylan Işık yaşlı hastalarımıza özel olarak tasarlanan "Geriatri Merkezi"nde hizmet vermektedir.
Yaşınız 65 ve üzerinde ise, sizleri özel
olarak tasarlanmış bu birimimize
Yönlendirmekten mutluluk duyarız. İlk olarak geriatri hekimimiz tarafından yapılan tıbbi değerlendirmeniz sonrasında, hekimimiz hastaları gerontologlarımıza yönlendirecektir.
Geriatri Merkezimizde görevli olan deneyimli gerontologlarımız yaşlı hastalarımızın tedavi süreçlerine hızlı bir şekilde başlayabilmek için öncelikli olarak sizinle bir görüşme
tarafından yapılan tıbbi değerlendirmeniz sonrasında,hekimimiz hastaları gerontoloğa yönlendirecektir.
Geriatri Merkezimizde görevli olan deneyimli gerontologlarımız, yaşlı hastalarımızın tedavi süreçlerine hızlı uygulamaktadır. Bu testler, yaşlı hastalarımızın fiziksel, bilişsel, sosyal ve psikolojik sağlık durumlarını değerlendirerek, sağlık hizmetlerimizi daha etkin bir şekilde planlamamızı sağlamaktadır. Gerontologlarımız uzmanlarla işbirliği yaparak danışmanlık sağlar, hasta takibini yapar ve hastaların ihtiyaçlarına yönelik gruplar oluşturarak eğitimler verir.
Bu görüşme, sizin genel durumunuzu ve tedavi ihtiyaçlarınızı belirlemek amacıyla yapılır. Gerontologlarımız yaşlı hastalarımızın sağlık durumlarını
değerlendirmek ve tedavi süreçlerini yönlendirmek için çeşitli testler gerçekleştirir.

1Gerentolog Ceylan IŞIK D blok 1. kat Geriatri Merkezinde hizmet vermeye başlamıştır.